Page 1 of 1

Displaying AFR on a PLM connected to an M800

PostPosted: Tue May 11, 2010 5:01 pm
by TORC
I have a PLM connected to an M800.

It appears that when a PLM is connected to an M800, the PLM can only display as lambda, not AFR.

I would like to see AFR on the display as that's what's immediately meaningful to me. Is there a workaround to do this, or is it something that may be possible in the future?

Re: Displaying AFR on a PLM connected to an M800

PostPosted: Tue May 11, 2010 9:36 pm
by J&R
Reconfigure the plm to read AFR

Re: Displaying AFR on a PLM connected to an M800

PostPosted: Mon May 17, 2010 9:57 pm
by TORC
Setting it up to display AFR didn't work - I just got dashes displayed on the PLM. That's when I checked the manual and found it says that if 's plugged into an M800 (or ADL), the table MUST be lambda. If the table's lambda, then that's what the PLM will display.

Re: Displaying AFR on a PLM connected to an M800

PostPosted: Tue Jun 08, 2010 3:37 pm
by RossB
There are 2 tables in the PLM. These tables are used for the display, analog output and CAN messages. Each of these functions can use either of the tables and you can load different tables to suit your requirements. So you can load table 1 for Lambda and table 2 for AFR. You then use table 1 for your CAN output to the M800 (CAN output) and Table 2 for your display. The attached configuration shows how this is done assuming you are using gasoline.

Re: Displaying AFR on a PLM connected to an M800

PostPosted: Fri Jul 02, 2010 12:55 pm
by TORC
Thanks for your help Ross.

Not sure what I did before but I've just done it again and it works fine :oops: