Log File missing units?

Discussion and support for i2 Standard and i2 Pro applications

Log File missing units?

Postby CDSaints on Sun Jan 26, 2020 1:05 pm

did an export of the log files on my M150 today, then tried to open in i2. Much to my surprise, none of the channels had units assigned...or more specifically, none of the channels had any quantities associated with them, so there isn't even a list of units to choose from.

Furthermore, the data for each channel is displayed as some extremely large (10 digit) number. Obviously all of these channels have quantities and units associated with them inside the ECU and in M1 tune.


Any ideas of what may be wrong here?
CDSaints
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 08, 2019 1:55 pm

Re: Log File missing units?

Postby David Ferguson on Tue Jan 28, 2020 5:12 am

I bet the developers will need details on exact versions of M1 Tune and I2 that was being used.
David Ferguson
Veracity Racing Data
Check out Shift RPM - https://shiftrpm.veracitydata.com
David Ferguson
Pro User
 
Posts: 799
Joined: Fri Nov 07, 2008 1:45 am
Location: Paso Robles, California

Re: Log File missing units?

Postby SDean on Tue Jan 28, 2020 7:52 am

Hi,

David is correct, we need the version of the software used, as well as the Package details from the M1. A log file that you are having the issue with would also assist.
Stephen Dean
MoTeC Research Centre Melbourne, Australia
User avatar
SDean
Site Admin
 
Posts: 745
Joined: Tue Dec 02, 2014 9:29 am
Location: Melbourne

Re: Log File missing units?

Postby CDSaints on Tue Jan 28, 2020 10:40 pm

Thanks gents. I just tried a different version and the data all looks correct now. I was using 1.0.18. Now im on 1.1.??
CDSaints
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 08, 2019 1:55 pm


Return to i2 Data Analysis Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests