SDC2 Mode select

Discussion and support for MoTeC's Mitsubishi and Subaru Diff Controllers

SDC2 Mode select

Postby Robbied on Sat Dec 17, 2016 8:16 pm

Hi,

Has anyone used a rotary pot to select map positions in an SDC2 (instead of the OEM thumbwheel)

Customer has asked I look into it to save space(!) on their switch panel. I don't think the map voltage thresholds are configurable so it might be tricky I guess, hence asking the forum!

Thanks,
Robbie
Robbied
 
Posts: 19
Joined: Fri Feb 26, 2010 5:39 am

Re: SDC2 Mode select

Postby br21 on Tue Dec 20, 2016 6:03 am

yes, it works fine.
I used same rotart switches for SDC modes, launch modes, etc.
br21
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 26, 2012 8:59 pm

Re: SDC2 Mode select

Postby Robbied on Wed Dec 21, 2016 7:40 pm

Got it rigged up on the bench with a 6 position rotary pot and some 1K resistors to give me a stepped voltage output.

All works well and the SDC software cycles through the modes correctly :)
Robbied
 
Posts: 19
Joined: Fri Feb 26, 2010 5:39 am


Return to MDC and SDC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest