GPS SPLIT TIMES

Information about using GPS units with motec devices

GPS SPLIT TIMES

Postby gust0214 on Mon May 09, 2011 10:15 pm

We have any questions for you is is possible that you give me your help.

1. We have connect to adl3 one gps 10 hz, I use they to time lap ,this work ok but I dont know which is the methot to pick up split times by coordinates.

I put in te dash maneger opcion the beacon positions and split posicion but I dont know that I need make to show this.

I need to give me help to make the track map whith this sections and the time report whith this sections.
gust0214
 
Posts: 11
Joined: Mon May 09, 2011 5:03 am

Re: GPS SPLIT TIMES

Postby OmarK on Tue Aug 09, 2011 1:13 pm

Hi,

You will need to set up the split beacon co-ordinates in the GPS beacon setup window. Then in Lap Time and Number Setup you will need to select generate split times. You can either have the time between the split beacons or from the lap beacon. Then display "split time" channel on the dash as an override.

To generate the track map, take a look at the i2 Seminar notes on our website...
OmarK
 
Posts: 214
Joined: Mon Nov 10, 2008 3:39 pm
Location: UK


Return to GPS Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron