M130, LTC and C125

information about how to make an ECU (MoTeC or non MoTeC) work with a MoTeC dash or data logger

M130, LTC and C125

Postby CarloL on Sun May 22, 2016 9:00 pm

Hi

The M130 has one CAN Bus/RS232/LIN port , my understanding the LTC uses this port and the C125

What are the options available to connect an LTC and the C125 to a M130 ecu?

I am out of I/O?

thanks
CarloL
 
Posts: 101
Joined: Thu Nov 05, 2015 1:00 am

Re: M130, LTC and C125

Postby David Ferguson on Mon May 23, 2016 2:29 am

The CAN bus can support multiple devices, so you can have 8 LTC's a SLM and the M130 all on the same bus.
David Ferguson
Veracity Racing Data
Check out Shift RPM - https://shiftrpm.veracitydata.com
David Ferguson
Pro User
 
Posts: 799
Joined: Fri Nov 07, 2008 1:45 am
Location: Paso Robles, California

Re: M130, LTC and C125

Postby greenamex2 on Mon May 23, 2016 6:10 am

So far I have a M130, LTCD, CDL3 and NOW (as of 10 minutes ago) an MDD all on the same bus....with more to come!

Look up the webinar on CAN, its educational. As long as the addresses don't clash, you are fine....and the addresses are usually configurable.
Motec CDL3+M130+LTCD+MDD+PDM15
Nissan VQ30DE fitted to an AM Sportscars EX2 with a Hewland HP 2000
greenamex2
 
Posts: 225
Joined: Fri Sep 12, 2014 6:06 am
Location: England


Return to ECU to Dash Comms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest