M1 Build v1.4 and v1.4.1

Support forum for users of the M1 Build

Re: M1 Build v1.4 and v1.4.1

Postby MalcolmG on Tue Oct 12, 2021 7:16 am

FYI it appears you can run multiple installations. I don't know if this is going to cause any problems in future, but I currently have 1.4, 1.4.1 and 1.4.2 all installed on my computer and can run them simultaneously. I've built projects with all versions since having them all installed and haven't noticed any problems so far.

All I did was copy the folders for each older version prior to running the installer, then pasted them back in once the install of the newer version was complete (these are under C:\Program Files (x86)\MoTeC\M1\Build\1.4, C:\Program Files (x86)\MoTeC\M1\Build\1.4.1 and C:\Program Files\MoTeC\M1\Build\1.4.2). I then just made shortcuts to each M1Build.exe file on the desktop and named them appropriately.
MalcolmG
Pro User
 
Posts: 70
Joined: Fri Dec 18, 2015 12:34 pm
Location: Auckland, NZ

Re: M1 Build v1.4 and v1.4.1

Postby SDean on Tue Oct 12, 2021 1:24 pm

Also, as 1.4.2 is a 64 bit program, it is installed in a different directory structure (Program Files) to 1.4.1 and earlier (Program Files x86) so 1.4.2 and the earlier ones can coexist.
Stephen Dean
MoTeC Research Centre Melbourne, Australia
User avatar
SDean
Site Admin
 
Posts: 974
Joined: Tue Dec 02, 2014 9:29 am
Location: Melbourne

Previous

Return to M1 Build

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest