vehicle speed

Support forum for users of the M1 Build

vehicle speed

Postby gtihk on Wed Sep 05, 2018 5:43 pm

I am trying to receive the channel vehicle.speed via CAN.
After setting up the Scheduled Function, the project returns an error after trying to validate.
It says," The object vehicle.speed.value was assigned to from multiple scheduled functions.
I guess it was referring to the scheduled function vehicle.speed.update.
How can this be corrected please?
gtihk
 
Posts: 72
Joined: Thu Jul 19, 2018 12:37 pm

Re: vehicle speed

Postby rntechnologies on Wed Sep 05, 2018 9:35 pm

Hi gtihk,
The reason you are seeing this error message is due to the fact you are trying to write the value of this channel from more than one scheduled function.
If you click on the channel in build, and then click the associations tab on the properties panel, it will tell you what is currently writing to this.
You need to remove one of the functions that are writing to this value, or alternatively, incorporate both functions into a singular function by either modifying the existing functions, or creating a new one.
Regards,
Ryan
User avatar
rntechnologies
Pro User
 
Posts: 84
Joined: Tue Aug 07, 2018 8:45 am
Location: Australia

Re: vehicle speed

Postby gtihk on Thu Sep 06, 2018 1:27 pm

Thanks, RN!
That should keep me busy for a while!
gtihk
 
Posts: 72
Joined: Thu Jul 19, 2018 12:37 pm

Re: vehicle speed

Postby gtihk on Mon Sep 10, 2018 5:36 pm

Now, I have a Project that validates.
A lot of field testing will be required to get things to work properly, I guess.
gtihk
 
Posts: 72
Joined: Thu Jul 19, 2018 12:37 pm


Return to M1 Build

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest