Input licensing

Support forum for users of the M1 Build

Input licensing

Postby Fabman500 on Wed Sep 04, 2019 8:52 am

How do I input my licensing in build, I tried to everything I can think of.
Thanks
Fabman500
 
Posts: 17
Joined: Thu Aug 29, 2019 12:49 am

Re: Input licensing

Postby SDean on Wed Sep 04, 2019 9:25 am

Hi,

Are you meaning "How do I import my M1 Build License into M1 Build, and then apply it to my Project?"

If so, double click on the license file that you have been emailed to install the license, and then in M1 Build, go to the Settings tabs, and select the license from the drop down list under Compilation.
Stephen Dean
MoTeC Research Centre Melbourne, Australia
User avatar
SDean
Site Admin
 
Posts: 971
Joined: Tue Dec 02, 2014 9:29 am
Location: Melbourne


Return to M1 Build

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests